HABİBE GÜMÜŞER ANAOKULU

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirerek eğitim ve öğretimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.

Misyon: Çocuklarımıza olabildiğince mutluluk olabildiğince emek ve sevgi vermektir. İlköğrenime ve hayata hazır kendisini özgürce ifade edebilen, toplumsal kuralları kavrayıp ona göre hareket eden, sorumluluk alabilen, sorunlara çözüm üretebilen, kendi kararlarını verebilen, başarıya giden yolu hissedebilen bireyler yetiştirebilmektir.

Başarılar:

Saatler: SABAH: 07:30- 12:30 ÖĞLE:12:30- 17:30
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: servis yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://habibegumuseranaokulu.meb.k12.tr

Adres - ŞAZİBEY MAH. HAYDAR ALİYEV BUL. 64009. SOK. NO 1 ONİKİŞUBAT KAHRAMANMARAŞ

Öğretim Şekli :İKİLİ

Yerleşim Yeri - Şazibey mahallesi, Haydar Aliyev Bulvarı, 64009. sokak, Onikişubat/Kahramanmaraş

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezi